Активісти «Народного контролю» Франківщини провели акцію «Творимо милосердя разом»

21.12.2018 10:41   Джерело: Народний контроль
Опубліковано : Патрік Скеля

18 грудня, напередодні Дня святого Миколая, активісти «Народного контролю» Прикарпаття та «Галицьких Ґаздів» завітали в Івано-Франківський навчально-реабілітаційний центр. Вікторія Прокоп’юк, яка працює за методикою Монтессорі, провела майстер-клас для дітей, хворих на ДЦП. По завершенню свята всі дітки отримали солодощі та іграшки, пише - Народний контроль.

«Мета цього заходу – допомогти людям зрозуміти принципи добра, милосердя, гуманізму, оздоровити людські серця, скуті холодом буденного життя. Зокрема, привернути увагу суспільства до проблем найбільш соціально незахищених верств населення. Ми знаємо, ніхто з Вас не залишається байдужим до цих маленьких і покинутих дітей, які продовжують жити та боротися. Я впевнена, що кожен з Вас хоч раз поривався віддати якісь речі або просто допомогти якимись речами сиротам, але з різних причин так і не довели цю добру справу до кінця. Тому, ми організували таку акцію, а всі зібрані подарунки повезли в Івано-Франківський навчально-реабілітаційний центр, а саме дітям, хворим на ДЦП.
Творимо милосердя разом!!!», – ділиться враженнями активістка Ірина Кравець-Дирда.



Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Народний контроль