Поліцейські переслідували прикарпатця, котрий обікрав будинок

14.12.2018 20:26   Джерело: Фіртка
Опубліковано : Патрік Скеля

На Снятинщині поліцейські за «гарячими слідами» затримали зловмисника, який обікрав будинок.

Читайте також

На Косівщині за день обікрали чотири будинки
На Прикарпатті працівниця ломбарду викрала золото

Про це повідомляє прес-служба обласної поліції, пише - Фіртка.

«Потерпілий подзвонив у поліцію. За декілька хвилин правоохоронці розшукали і затримали зловмисника. 9 грудня, у рамках проведення профілактичних заходів під назвою «Квартира» поліцейські Івано-Франківщини затримали злодія, який обікрав помешкання жителя Снятинщини», - коментують правоохоронці.

Нагадаємо, на Прикарпатті триває комплексна оперативно-профілактична операція під умовною назвою «Квартира». Поліцейські просять прикарпатців стежити за житлом і для цього надали рекомендації.

«Повідомлення про крадіжку надійшло від 47-річного мешканця району. Чоловік розповів, що невідома особа проникла до його житлового будинку, звідки викрала комп’ютерну техніку. Поліцейські негайно прибули на місце виклику, оглянули територію та опитавши свідків. З’ясували, в якому напрямку зловмисник поїхав. Вже за декілька хвилин «за гарячими слідами» працівники сектору реагування патрульної поліції зупинили автомобіль та затримали злодія», - розповіли в обласній поліції.

Через вчинення крадіжки, поєднаної з проникненням в житло, розпочато кримінальне провадження передбачене ч. 3 ст. 185 ККУ.

Затриманому оголосили про підозру у скоєнні злочину. Наразі вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. Йому загрожує до шести років позбавлення волі.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Фіртка