Транспортну картку вже оформило близько 10 тисяч франківців

06.12.2018 16:54   Джерело: Версії
Опубліковано : Патрік Скеля

Про це повідомив керівник КП «Електроавтотранс» Віталій Голутяк під час звіту про виконання «Програми розвитку комунального транспорту міста Івано-Франківськ на 2018-2022 роки», пишуть - Версії.

Віталій Голутяк розповів, що в 2018 році був проведений тендер постачання 29 низькопідлогових тролейбусів за грантові та кредитні кошти Європейського банку реконструкції та розвитку.

Транспортні засоби до Івано-Франківська постачатиме акціонерне товариство «Керуюча компанія холдингу Беллкоммунмаш». До кінця року очікують отримати перші спарені тролейбуси, бувших у використанні. Закуплено та запущено в експлуатацію 6 нових великогабаритних низькопідлогових автобусів «Богдан».

В листопаді оголосили тендер на закупівлю 12 автобусів з покращеною комплектацією. Цьогоріч в Івано-Франківську впровадили автоматизовану системк оплати проїзду. З 1 жовтня розпочалося оформлення транспортних карток мешканцям Івано-Франківська. За цей час оформило картки близько 10 тисяч осіб.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Версії  




ОТБ Галичина

Радіо

TeNews Radio УХ Радіо

Архів новин

Вверх
Вниз