24-річний франківець отримав свою шосту судимість

Вже вшосте за свій молодий вік житель Івано-Франківська отримав судимість за крадіжки.

12.11.2018 14:07   Джерело: Правда
Опубліковано : Патрік Скеля

Цього разу жителя Івано-Франківська 1994 року народження було засуджено Івано-Франківським міським судом за ч. 2 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка вчинена повторно), інформує прес-служба суду, пише - Правда.

Читайте також

На Івано-Франківщині 70-річного дідуся за вбивство можуть посадити на 7 років
Прикарпатець відсидить 7 років у в’язниці за вбивство співмешканки через політичні погляди

Івано-Франківським судом було встановлено, що першу свою судимість, за аналогічні злочини, підозрюваний отримав ще у 14-річному віці, а другу – у 15-річному.

Цього разу йому інкримінували вчинення трьох крадіжок особистих речей у трьох закладах в різних частинах міста Івано-Франківська, які він скоїв упродовж нетривалого часу.

Чоловік завжди діяв за однаковою схемою. Він заходив до установи, і якщо за його діями ніхто не спостерігав, то він викрадав жіночі та чоловічі сумки з грошима.

У судовому засіданні підсудний свою вину визнав повністю та повідомив, що вже відшкодував потерпілим усі завдані збитки.

Врахувавши всі обставини справи та заслухавши думки сторін, Івано-Франківський міський суд визнав жителя Івано-Франківська 1994 року народження винним у вчинені злочинів передбачених ч. 2 ст 185 Кримінального кодексу України, та призначив йому покарання у сукупності з невідбутим раніше покаранням в Коломийській виправній колонії №41, у вигляді одного року та одного місяця позбавлення волі.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Правда