На одному із коломийських кладовищ вандали понівечили хрести (Фото)

11.11.2018 12:35   Джерело: Коломия СЬОГОДНІ
Опубліковано : Патрік Скеля

В  ніч з 4 на 5 листопада невідомі особи пошкодили  оновлені бетонні пам’ятні хрести, які були встановлені на території меморіального комплексу у Коломиї.

Читайте також

На Прикарпатті вандали поглумилися над освяченою статуєю Христа Спасителя


Наразі поліцейські проводять заходи по встановленню особи (осіб) причетних до вказаного злочину та притягненню їх до кримінальної відповідальності, інформує сектор комунікації поліції Івано-Франківщини, пише - Коломия СЬОГОДНІ.

Такі дії кваліфіковано як вчинення кримінального правопорушення передбаченого ч.1 ст. 296 Кримінального кодексу України, тобто, хуліганство, вчинене із грубим порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом.

Відповідно до санкції статті зловмиснику (зловмисникам) загрожує відповідальність у вигляді штрафу від 500 до 1000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до 6-ти місяців, або обмеження волі на строк до 5-ти років. Проводиться слідство.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Коломия СЬОГОДНІ