У Франківську готуються піднімати тарифи на проїзд у громадському транспорті

10.11.2018 08:50   Джерело: Панорама Прикарпаття
Опубліковано : Патрік Скеля

У мерії анонсували здорожчання проїзду у тролейбусах. Про це йшлося під час щотижневої оперативної наради у міського голови шостого листопада.

Начальник відділу транспорту і зв’язку Олег Ганчак наголосив, що на наступний рік актуальною буде проблема росту тарифу на проїзд у маршрутках, пише - Панорама Прикарпаття.

«Оскільки в людей зарплати не зросли, то це буде для них важко. Як варіант – забити часткову компенсацію перевізникам за пільговиків. Бо ми будемо у 2019 році мати дуже неприємну ситуацію», – прогнозує Ганчак.

Він додав, що вже не їздять автобуси на маршрутах 34а, 41 та 46.

Мер Руслан Марцінків визнав цю проблему. Каже – про ріст тарифів говорять в сусідніх обласних центрах. Міський голова зазначив, що одночасно є проблема з тарифом на проїзд у комунальних тролейбусах.

«Але в нас дійсно може бути проблема, що частина рейсів може зникнути. Це проблема всіх міст. В Тернополі відбулося підвищення тарифу, Львів говорить про підвищення до дев’яти гривень. У нас ціна на тролейбус дві гривні…


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Панорама Прикарпаття