На Прикарпатті шахраї від імені податківців телефонують підприємцям

09.11.2018 16:29   Джерело: Бліц-Інфо
Опубліковано : Патрік Скеля
На телефони підприємців Долинського району надходять телефонні дзвінки від осіб, які намагаються виманювати гроші та представляються керівництвом або іншими посадовими особами органів ДФС в області.

Читайте також

В Івано-Франківську телефонний шахрай в пенсіонерки виманив 40 тисяч російських рублів
На Прикарпатті поліція затримала двох підозрюваних у вчиненні злочинів
Кримінальне Прикарпаття: Краяни щодня стають жертвами шахраїв (Відео)

Про це повідомили в Головному управлінні ДФС в Івано-Франківській області, пише - Бліц-Інфо.

«Звертаємося до суб’єктів господарювання з проханням бути пильними і не дозволяти аферистам вводити себе в оману. Якщо вам телефонують від імені  керівництва або інших посадових осіб фіскальної служби області та вимагають чи просять грошові кошти, ні в якому разі не віддавайте кошти»,- наголошують у прес-службі.

Про факти шахрайських дій ви можете повідомити відділ з питань запобігання та виявлення корупції ГУ ДФС в Івано-Франківській області за номером (0342) 77-19-11, чергового працівника оперативного управління ГУ ДФС в Івано-Франківській області за номером телефону (0342) 77-18-97, органи Національної поліції (тел.102) або зателефонувати за номером «гарячої» телефонної лінії ДФС України «Пульс» 0-800-501-007 (напрямок «4»).


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Бліц-Інфо