На Рожнятівщині зловмисник побив і пограбував 54-річного прикарпатця

03.11.2018 10:35   Джерело: Галка
Опубліковано : Патрік Скеля

У четвер, 1 листопада, в одному із сіл на Рожнятівщині трапився грабіж. Пізно ввечері 54-річний чоловік повертався додому і раптом почув, що позаду хтось наближається.

Читайте також

У Калуші двоє чоловіків побили й пограбували 24-річного знайомого
На Прикарпатті взяли під варту одного з фігурантів розбійного нападу
В Коломиї судитимуть жительку м. Києва за пограбування пенсіонера

Не встиг прикарпатець обернутися, як невідомий наніс удар рукою по обличчі. Після цього силою забрав у потерпілого дорожню сумку з особистими речами всередині, інформує сектор комунікації ГУНП в Івано-Франківській області, пише - Галка.

Вже під ранок зловмисника затримали поліціянти. Виявилося, що 28-річний грабіжник раніше не притягався до кримінальної відповідальності.

Нападника затримали слідчі у порядку ст.208 КПК України. Награбоване правоохоронці вилучили, а документи потерпілого зловмисник спалив до приходу поліції.

Зловмиснику оголосили підозру за ч.2 ст.186 (Грабіж, поєднаний з насильством) ККУ та обрання міри запобіжного заходу. За вчинене грабіжнику загрожує від чотирьох до шести років позбавлення волі.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Галка