На Лідера Карпатської Січі Тараса Деяка скоєно замах (Фото)

Ситуація з арабським криміналітетом в Ужгороді досягла свого апогею.

01.11.2018 18:23   Джерело: Газди
Опубліковано : Патрік Скеля

У неділю, 28 жовтня на групу молодих людей було скоєно озброєний напад кількома арабами, що володіють сумнівним бізнесом в центральній частині міста, пишуть - Газди.

«Коли юнаки спокійно спитали в «гостей» про дозвіл працювати в пізню годину та голосно вмикати музику після опівночі у житловій частині –  приїжджі взялись за ножі, погрожували зв'язками, розповідали про те, що в Україні «по закону зарабатывать нельзя!», а після усвідомлення власної неправоти, і що діалог з ними ведеться, як зі злочинцями та чужинцями, їм на думку не спало нічого розумнішого, як напасти на небайдужих з ножами.

Потім цей самий «звіринець» тікав з райвідділку від молодих націоналістів, при цьому протягнувши людину на капоті кілька метрів.

Їхні, як вони казали «рєшала», безперешкодно пересувались по райвідділку серед ночі, нахабно заходячи в будь-які кабінети. Дещо пізніше, не витримуючи тиску та будучи зупиненими свідомою білою молоддю біля вокзалу, вони стягнули близько тридцяти своїх друзів кримінальної зовнішності, які побоялись конкретно висловити свої претензії десятці націоналістів.  При цьому дозволяли собі нахабно говорити з правоохоронцями, заважати проїзду на дорозі та нецензурно висловлюватись в сторону опонентів.

Це була довга ніч, яка показала, що загроза іноземної злочинності з арабським обличчям стала як ніколи явною та актуальною. Ми закликаємо всіх, хто не хоче, щоб через кілька років було неможливиим для звичайного українця займатись бізнесом без дозволу небритих недобандитів, об`єднуватись та разом придушити цю загрозу, доки вона не стала занадто великою» – прокоментував Лідер Карпатської Січі Тарас Деяк.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Газди