Аби ухилитися від сплати аліментів прикарпатці змінюють прізвища (Відео)

23.10.2018 13:22   Джерело: Бліц-Інфо
Опубліковано : Патрік Скеля
Юстиція серйозно взялася за аліментників. Із січня по вересень цього року було стягнуто понад 40 мільйонів гривень. Це більш як на 10 мільйонів перевищує показник минулого року.

Читайте також

Ще одному прикарпатському горе-батькові нагадали про існування дітей
Житель Франківщини виплатив майже 50 000 грн заборгованості перед власною дитиною
Цьогоріч на Прикарпатті зафіксували понад 500 випадків недогляду за дітьми

В управлінні юстиції кажуть, цьому, зокрема, посприяв і пакет законів «Чужих дітей не буває», що дає управлінню юстиції додаткові законні повноваження, пише - Бліц-Інфо.

«Минулоріч стягнули 27,2 мільйона гривень, цьогоріч вже 40,4 мільйона аліментів. Міністерство юстиції не буде зупинятись, тому що кожна неповнолітня дитина має право на належний захист та утримання від своїх батьків»,- підкреслив начальник територіального управління юстиції Микола Станіщук.

Загалом, платити аліменти мають 9 540 мешканців Івано-Франківщини, з них 884 - боргують за три місяці, 663 батька вже мають борг понад 4 місяці.  Понад півроку боргують аліменти 485 осіб, і понад рік ще 310 батьків.

Посадовці кажуть, що державні виконавці винесли 645 постанов про обмеження батьків-боржників у праві виїзду закордон, керування транспортними засобами, полювання, користування зброєю.

Крім того, 252 боржника обмежили у праві виїзду за межі України рішенням суддів. Ще 148 - перебувають у розшуку.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Бліц-Інфо