Жінка, що убила немовля на Івано-Франківщині, має ще чотирьох дітей (Відео)

16.10.2018 22:13   Джерело: IfNews
Опубліковано : Софія Скиба

Стали відомі подробиці трагедії, що сколихнули Прикарпаття

Ми вже розповідали про Жахливе вбивство на Прикарпатті: мати вбила ножем свою новонароджену дитину

Жінка народила хлопчика на території свого домоволодіння, після чого, взяла до рук ножа та нанесла немовляті близько чотирьох ударів в область шиї, що спричинило смерть, - пише gk-press.if.ua.

Як виявилося, це була вже п’ята вагітність жінки, яку вона приховувала від родичів та сусідів, інформує УНІАН з посиланням на сюжет ТСН.

Великий живіт прикарпатка пояснювала хворобою, тому в поліції припускають, що позбутися дитини вона планувала завчасно.

Сховати тіло малюка від чоловіка жінка не встигла, й він шокований наказав викликати поліцію. Чоловік підозрює, що дитина могла бути не від нього, тому вона й приховувала від всіх свою вагітність та вбила немовля. Родичі розповідають, що жінка не хотіла народжувати й двох останніх дітей. Однак, у селі кажуть, що, попри її схильність до алкоголю, діти завжди були доглянуті та нагодовані. Найстаршій доньці подружжя 6 років, наймолодшій – рік.

Чому вбила дитину, породілля досі не пояснила ані родичам, ані поліції. Зараз вона перебуває під вартою у лікарні. Завтра жінці обиратимуть запобіжний захід. Якщо її визнають осудною, їй загрожує до 5 років позбавлення волі.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: IfNews