Автобус, що курсував з Івано-Франківська, контрабандою віз бурштин до Європи (Фото)

16.10.2018 20:48   Джерело: IfNews
Опубліковано : Софія Скиба

При перевірці на кордоні з Польщею, працівники пункту пропуску у Краковці виявили 3 кілограми необробленого бурштину у автобусі Івано-Франківьк - Брно

У пункті пропуску "Краковець" на українсько-польському кордоні у водія рейсового автобуса вилучили майже 3 кг необробленого бурштину, - пише kurs.if.ua

Читайте також

На Прикарпатті викрили злочинців, які збували контрабанду наркотиків


.

 
Як інформує прес-служба Державної прикордонної служби, 14 жовтня у пункт пропуску "Краківець", на виїзд з України, прибув рейсовий автобус "Neoplan". На фото видно, що це автобус "Івано-Франківськ – Прага – Брно". Під час здійснення заходів контролю у правоохоронців виникли підозри щодо незаконного переміщення товарів цим транспортним засобом.

У результаті поглибленого огляду автобуса прикордонники Мостиського загону спільно з працівниками митної служби у багажному відділенні виявили 2,8 кілограмів необробленого бурштину.

null
Фото з мережі Інтернет

Знайдене каміння вилучили працівники фіскальної служби. Стосовно 40-річного водія складено протокол про порушення чинного законодавства. 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: IfNews