РОСКОМНАДЗОР вимагає у івано-франківського медіасайту вилучити відео із воїнами АТО (Відео)

15.10.2018 16:03   Джерело: IfNews
Опубліковано : Софія Скиба

Місцевий сайт Galka.if.ua розмістив на власному каналі у YouTube відео з добровольцями АТО, які у горах навчають молодь оборонним прийомам. Роскомнадзор поскаржився на цей ролик. 14 жовтня, у День Захисника України, YouTube проінформував авторів Galka.if.ua, що за скаргою Роскомнадзора (Федеральна служба з нагляду за комунікаціями, інформаційними технологіями та масовими комунікаціями) потрібно видалити відео з редакційного каналу відеохостингу.

 

«Hello, YouTube has received a claim from РОСКОМНАДЗОР (Federal Service for Supervision of Communications, Information Technology and Mass Communications) that the following content violates the Russian Law #149-FZ on information technology and information protection.  РОСКОМНАДЗОР added the following URL(s) to a blacklist. For more information you may visit the site  http://eais.rkn.gov.ru/. If you do not remove the content, Google may be required to block it.

Kind Regards,
The YouTube Team»

«Привіт, YouTube отримав скаргу від РОСКОМНАДЗОР (Федеральна служба з нагляду за комунікаціями, інформаційними технологіями та масовими комунікаціями) про те, що такий вміст порушує російський закон № 149-ФЗ про захист інформаційних технологій та інформації. РОСКОМНАДЗОР додали наступні URL-адреси в чорний список. Для отримання додаткової інформації Ви можете відвідати сайт http://eais.rkn.gov.ru/. Якщо ви не видалите вміст, Google може бути зобов'язаний його заблокувати.

З повагою,
Команда YouTube »

На відео зображений один день у Карпатах, як добровольці АТО вчать оборонятися молодь з різних куточків України.

«І що найсмішніше – це відео без коментарів, а просто відеоряд під музику. Також, звісно, у ньому немає нічого антиросійського, хоча, всі ми розуміємо, проти кого зараз обороняємося», – прокоментував ситуацію головний редактор Галки Роман Турій.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: IfNews