У Івано-Франківську дитина потрапила під вантажівку: хлопчик у важкому стані (Фото)

Водій – тверезий.

07.10.2018 18:18   Джерело: Репортер
Опубліковано : Патрік Скеля

Учень четвертого класу 28 школи, котрий пообіді 4 жотвня потрапив під вантажівку на вулиці Довженка, знаходиться у дуже важкому стані.

Про це повідомив завідувач обласної дитячої клінічної лікарні Радислав Котурбаш, пише - Репортер.

За словами медика, хлопчик без свідомості. У нього – осколковий перелом черепа.

«Операції наразі не робили, порадилися на консиліумі. Вчора була томографія, нині теж зробимо аби простежити динаміку і будемо знову збирати консиліум», – розповів медик.

Знайомі матері травмованого хлопчика Максима кажуть, що він потребує молитви. Із заробітків з-за кордону терміново повертається батько дитини. У школі, де навчається хлопчик, збирають гроші на його лікування.

У поліції повідомили деталі події: 42-річний водій керував вантажівкою «ЗИЛ» та наїхав на 10-річного хлопчика на переході.  В результаті ДТП у хлопчика виявили перелом кісток черепа, закриту черепно-мозкову травму, множинні садни верхніх та нижніх кінцівок.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. Проводиться слідство.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Репортер