У Франківську п'яний водій отримав чотири постанови від патрульних та сумкою по голові від дружини (Відео)

05.10.2018 16:41   Джерело: Курс
Опубліковано : Патрік Скеля

Вночі, 27 вересня, патрульні полісмени затримали дуже п'яного водія «Рено Меган», який спочатку створив аварійну ситуацію, а потім в'їхав у паркан.

Читайте також

П’яний священик, який вчинив ДТП на Прикарпатті, програв апеляцію у суді
Лікар-нарколог: що і чому п’ють калушани
 

Близько 2 години ночі до патрульних звернувся 27-річний водій, який заявив, що поблизу ресторану «Віва Італія» на вулиці Гаркуші затримав п'яного водія «Рено Меган», який його «підрізав», пише - Курс.

Потерпілий розповів патрульним, що їхав за кермом «АУДІ А4» зі сторони перехрестя вул. Вовчинецька - Васильянок в сторону ЖД вокзалу, та біля кафе «Віва Італія» його підрізав «Рено Меган» чим створив аварійну ситуацію. Після чого «Рено» повернув в двір будинку по вул. Вовчинецька 25, повідомили у прес-службі патрульної поліції.

Прибувши на місце виклику патрульні побачили автомобіль «Рено» який заднім ходом вчинив наїзд на металеву огорожу, а 35-річний водій мав ознаки алкогольного сп'яніння. Втім, від освідчення на алкоголь на місці та медзакладі він відмовився.

На водія складено адміністративні матеріали за статтями 122-4, ст. 130, ст. 124, ст. 126 ч.1.

На відео оприлюдненому очевидцями видно водія, який ледь говорить та не тримається на ногах. Під час розмови з патрульними водій не міг сказати чи погоджується пройти освідчення на алкогольне сп'яніння. Його дружина, яка була на місці, огріла чоловіка сумкою по голові й сказала, що «нічого він не відмовляється пройти». 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Курс