Прикарпатська банда, що 15 років вбивала, мордувала і грабувала, вже за гратами (Відео)

03.10.2018 11:13   Джерело: IfNews
Опубліковано : Софія Скиба

В 2003 році чоловік з Івано-Франківщини розчарувавшись в столичних заробітках, вирішив здобувати гроші насильством, Він і ще п’ятеро  бандитів жорстоко мучили, грабували і убивали своїх жертв. Ключові учасники групи – батько та його сини. 

Злочинці діяли на Івано-Франківщині, Київщині та Житомирщині. У полюванні за легкою наживою не рахувалися з людськими життями. Одного разу вони просто вбили старенького чоловіка за 100 гривень.

Подробиці - від прес-служби  Івано-Франківської області

У 2009 році угрупування вчинило спланований розбійний напад на будинок, де проживали літні люди у Микуличині. Своїх жертв зв’язали та жорстоко побили. Обшукавши будинок, найшли всього 250 гривень. Хату із безпорадними мешканцями підпалили, одна жінка вижила і свідчила у справі.

Примітно, що коли злочинців було затримано, доведено їх 8 злочинів, вони не визнавали своєї вини і подавали на апеляцію. Однак безрезультатно. Зараз усі учасники банди за гратами. Четверо з них «сидітимуть» довічно


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: IfNews