Інкубатор успішних громад: ОТГ на Прикарпатті поділилась секретами успіху за 9 місяців (Відео)

02.10.2018 17:44   Джерело: IfNews
Опубліковано : Софія Скиба

Основну увагу Ланчинська об’єдна територіальна громада, що на Надвірнянщині, приділяє розвитку туризму. Для цього навіть було змінено обласні маршрути. Завязаний ланцюжок туристичних продуктів, є муніципальна співпраця з сусідами.

Основну увагу Ланчинська об’єдна територіальна громада, що на Надвірнянщині, приділяє розвитку туризму. Для цього навіть було змінено обласні маршрути. Завязаний ланцюжок туристичних продуктів, є муніципальна співпраця з сусідами села.

Освітня реформа теж йде у Ланчині повним ходом і для здійснення програми нової української школі лишило небагато – на 80% необхідним устаткуванням Ланчинський ліцей забезпечений.

З огляду на активний розвиток ОТГ Ланчина, до неї захотіли приєднатися ще 3 населених пункти. У планах – встановлення сонячних батарей та вітрового обладнання для забезпечення сіл альтернативною енергією.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: IfNews