Комада з Івано-Франківська вийшла у півфінал Ліги Сміху (Відео)

27.09.2018 22:17   Джерело: IfNews
Опубліковано : Софія Скиба

26 вересня у Тернополі пройшла одна четверта Ліги сміху, змагалися вісім команд. Ведучим конкурсу був відомий артист Віктор Гевко. Франківська команда стала фавориткою. 

null
Фото з мережі Інтернет

 

null
Фото з мережі Інтернет

Прикарпатська команда під назвою «Як варіант» набрала найбільше очок і перша пройшла до півфіналу. Тренером для молодих гумористів став  Святослав Антипов із вже відомої львівської команди «Загорецька Л.С».

Капітан команди Андрій Петрінько каже, що команда весь час була змушена писати новий матеріал, через що дуже втомилася. «Та все одно ми не покладали рук і з думкою “все буде добре” писали. Так і сталось. Ми вийшли і порвали зал». Як пише gk-press.if.ua, у пародійному конкурсі команда «Як варіант» жартувала про ток-шоу «Говорить Україна», а візиткою виступу був номер «Хочемо в телевізор». 

Раніше дует "Як варіант", який став основою в гумористичній команді, вів святкові події, весілля та корпортаиви у Івано-Франківську


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: IfNews