Лікарі Івано-Франківської обласної дитячої лікарні подали в суд на свого керівника і бухгалтера (Фото)

27.09.2018 12:40   Джерело: IfNews
Опубліковано : Софія Скиба

Через вимоги медиків виплатити їм індексацію за 2015-2016 роки звільнили одного працівника та скоротили кількість ліжкомісць

Лікар-анестезіолог відділення інтенсивної терапії новонароджених Уляна Дубініна каже, що як тільки працівнки написали колективне звернення з проханням виплатити належні їм гроші, почався тиск з боку керівництва. Були погрози відправити в відпустку за свій рахунок, закрити відділення і врізати надбавки.

null
Фото з мережі Інтернет

 

null
Фото з мережі Інтернет

«Ми просили, але нікому з нас за попередні роки не виплатили індексації, в інших лікарнях таких проблем не було», - кажуть медики.

Як повідомили versii.if.ua, зараз заяви на керівника і бухгалтера вже подані в суд, має бути призначено день засідання. Профспілкова організація, каже Дубініна, на стороні адміністрації і не захищає інтереси працівників, тому колектив організував власну спілку і зареєстрували її в управлінні юстиції.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: IfNews