Батько повісився вслід за сином: стали відомі подробиці жахливої сімейної трагедії на Прикарпатті

26.09.2018 09:49   Джерело: Правда
Опубліковано : Патрік Скеля

У понеділок, 24 вересня, в селі Липівка Тисминецького району знайшли тіла двох чоловіків, які вчинили самогубство через повішання.

Читайте також

Квартирний труп: в Калуші чоловік здійснив суїцид у власній квартирі
В коломийському сквері повісився чоловік
Прикарпатця знайшли повішаним у міському сквері

Як повідомили журналістці Правди.іф. в Головному управлінні поліції в Івано-Франківській області, тіла належать батькові та сину, пише - Правда.

«Жінка прийшла додому і побачила в хаті чоловіка який спав. Потім пішла шукати сина і знайшла його в стодолі повішаним. Мати відразу кинулася кликати чоловіка та сусіда, щоб зняти тіло сина. Але це було складно зробити, тож мати пішла шукати ще когось на допомогу. За цей час батько повісився вслід за сином»,- розповів слідчий.

За словами правоохоронця, сусіди нічого поганого про сім’ю сказати не можуть. Син був одружений, але три роки назад розлучився. У нього є малолітній син.

«Сусіди кажуть, що загиблий часто сварився з батьками. Також мав погані стосунки з дружиною, бо вона не дозволяла йому зустрічатися з сином»,- повідомив слідчий.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Правда