На Косівщині п'яна жителька вчинила поножовщину: схопила ніж та почала різати співмешканця

19.09.2018 08:45   Джерело: Місто
Опубліковано : Патрік Скеля

На розгляд до Коломийського міськрайонного суду Івано-Франківської області з апеляційного суду надійшов обвинувальний акт про  вчинення кримінальних правопорушень передбачених частини другої статті 15 (замах на злочин), частини першої статті 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Читайте також

Агресивний франківець з ножем напав на чоловіка та пошкодив машини
Чоловіку, який нападав з ножем на перехожих у Франківську, загрожує до 12 років в’язниці
П'яний франківець в центрі міста різав шини авто і вдарив перехожого ножем у груди

Обвинувачена – жителька села Космач Косівського району, 1991 року народження, раніше не судима. Подія злочину сталася 19 грудня 2017 року за місцем її проживання.  Відповідно до матеріалів досудового розслідування, остання перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, схопила зі столу ніж та нанесла співмешканцю декілька ударів у життєво важливі ділянки тіла, пише - Місто.

Слідством встановлено, що жінка свій злочинний умисел не довела до кінця з причин, які не залежали від її волі, оскільки потерпілого доставлено в реанімаційне відділення Косівської ЦРЛ.

Вказані дії органи досудового розслідування кваліфікували за частиною другою статті 15 (замах на злочин), частиною першою статті 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Кримінальне провадження у вказаній справі розглядатиме колегія суддів: головуючий суддя – Беркещук Б. Б., судді – Веселов В. М. та П’ятковський В. І.

Підготовче судове засідання, по даному кримінальному провадженню не відбулось у зв’язку з неявкою обвинуваченої та потерпілого.

Справу призначено на 15:00 10 жовтня 2018 року.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Місто