На Прикарпатті сільська рада здала в оренду 12 гектарів не своєї землі

У власність держави повернуто земельну ділянку вартістю 2 млн грн.

18.09.2018 16:40   Джерело: Панорама Прикарпаття
Опубліковано : Патрік Скеля

Рішенням Господарського суду Івано-Франківської області від 10.09.2018 задоволено позов Тисменицької місцевої прокуратури в інтересах держави в особі Головного управління Держгеокадастру в Івано-Франківській області до сільської ради та одного з підприємств Городенківського району про визнання незаконним і скасування рішення сесії сільської ради та звільнення земельної ділянки площею 12,829 га вартістю 2 млн грн.

Читайте також

На Прикарпатті незаконно передали у приватну власність майже 1,5 га землі

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Івано-Франківської області, пише - Панорама Прикарпаття.

Підставою звернення до суду послугувало те, що сільська рада вийшла за межі передбачених Законом повноважень та розпорядилась землями сільськогосподарського призначення державної форми власності за межами населеного пункту, незважаючи на те, що розпорядження даними землями здійснює центральний орган виконавчої влади з питань земельних ресурсів у галузі земельних відносин (ДержгеокадастрУкраїни) та його територіальні органи.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Панорама Прикарпаття