Франківець першим покинув популярне кулінарне шоу

14.09.2018 15:31   Джерело: Версії
Опубліковано : Патрік Скеля

Як вже повідомлялося, Михайло Галайчук з Івано-Франківська, який називає себе «Грізлі» взяв участь у популярному кулінарному шоу «МастерШеф».

Читайте також

На шоу «Голос країни» виступив прикарпатський студент-стоматолог Арсен Вітрецький
Найсильніший прикарпатець планети стане тренером на популярному шоу
Франківська школярка дивує мережу своїми кулінарними шедеврами (Фото)
Кухар потрапив до двадцятки найкращих у шоу, проте у шостому випуску покинув його. Спочатку він отримав чорний фартух і боровся «за життя» у проекті, пишуть - Версії з посиланням на WestNews.

Кулінари, які боролися за «життя» на проекті, повинні були приготувати не одну, а цілих три страви. Першим стало експрес-завдання, яке визначало лідера. Це дозволяло йому вибирати своїм суперникам основний інгредієнт для приготування конкурсної страви.

Обмежений час і жорстка конкуренція змусили учасників працювати в умовах, максимально наближених до тих, що бувають на професійних кухнях. Аматорам треба було не тільки правильно і швидко приймати рішення, але і грамотно розподіляти завдання.

Автори найневдаліших страв отримували чорні прапорці, від кількості яких залежало, покине учасник проект чи ні. Найгірше з випробуванням впорався Михайло Галайчук – Ектор Хіменес-Браво порахував його страви надто примітивними. Учасник на прізвисько «Грізлі» погано збив білки для меренги, нафарширував звичайний помідор розтопленим шоколадом і подав смажені креветки в сирому ананасі. У підсумку судді вирішили, що Михайло повинен відправитися додому.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Версії  




ОТБ Галичина

Радіо

TeNews Radio УХ Радіо

Архів новин

Вверх
Вниз