Грибника, який загубився в горах біля Осмолоди, знайшли мертвим

14.09.2018 10:37   Джерело: Місто
Опубліковано : Патрік Скеля

Два дні тому до рятувальників надійшла інформація про те, що урочищі Сплаї неподалік Осмолоди Рожнятівського району загубився чоловік. Про це пише - Місто з посиланням на Управління з питань цивільного захисту Івано-Франківської облдержадміністрації.

Читайте також

На Прикарпатті з річки Прут витягнули тіло жінки
В одній з Франківських квартир знайшли труп людини
У Франківську з Бистриці витягнули тіло невідомого чоловіка

Група людей в лісовому масиві в урочищі Сплаї неподалік Осмолоди розбила табір та щоденно виходила по гриби. В понеділок, 10 вересня, вийшов і не повернувся в табір 55-річний калушанин, який близько 10 років здійснював виїзди для збору грибів на вказаній лісовій місцевості.

Для проведення пошуково-рятувальних робіт виїхали рятувальники, якими обстежено лісову місцевість в урочищі Сплаї від місця таборування до кордону з Закарпатською областю. Вночі пошукові роботи було призупинено. 12 вересня для проведення пошуково-рятувальних робіт було направлено рятувальників пошуково-рятувальних відділень з смт. Осмолода та смт. Вигода

Близько 12.00 разом із товаришами заблукалого грибника поблизу потічка Ситний в урочищі Сплаї знайшли тіло. На місце викликали поліцію. Загиблого знесли в Осмолоду.

Причину смерті встановить експертиза.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Місто