В Івано-Франківській наливайці побили представників Муніципальної варти (Фото).

13.09.2018 14:17   Джерело: IfNews
Опубліковано : Софія Скиба

Бійку ініціювали чоловіки у спортивній формі, щоб не допустити складення протоколу щодо продажу алкоголю неповнолітнім особам.

За словами заступника директора департаменту молодіжної політики Назарія Куземка, на вулиці Довженка у кафе «Пивна діжка» групою міськвиконкому були виявлені неповнолітні особи.

При заповнені протоколу, керівник кафетерію почав погрожувати Муніципальній варті розправою.

Куземко викликав поліцію.

Фото Бліц-Інфо

 

Фото Бліц-Інфо

 

Читайте також

«Муніципальні вартові» вгамовували п’яних пацієнтів лікарні
Мер Івано-Франківська призначив нового керівника Муніципальної варти. (Відео)


«Поки їхала поліція, приїхав власник бару. Він почав погрожувати фізичною розправою та лаятись. Тож я вийшов на вулицю і вдруге подзвонив у поліцію. Коли повернувся, то побачив, як власник з кулаками накинувся на працівників Муніципальної варти і почалась бійка. Я почав знімати це на відео, щоб був доказ нападу. Коли він побачив, що я знімаю, накинувся і вдарив мене у вухо. Ми вирішили зачекати поліцію на вулиці. За кілька хвилин під'їхали молодики, які почали погрожувати нам. Власник бару сказав одному з них забрати і розбити мій телефон, бо там є "непотрібна" інформація. Я почав тікати, той чоловік мене наздогнав і вдарив у спину. Я впав перед машиною поліцейських. В травмпункті зафіксували забій руки, коліна, струс мозку, пошкоджена ділянка ребер", - розповідає постраждалий.

Інформація Бліц-Інфо 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: IfNews