У Івано-Франківську взяли на контроль безхатьків

11.09.2018 18:00   Джерело: IfNews
Опубліковано : Софія Скиба

 З настанням холодів кількість безпритульних людей, що снують вулицями міста, стає більше. Впродовж року Центр обліку бездомних осіб виявив 239 таких людей у Івано-Франківську.

Читайте також

Франківський безхатько у спробі зігрітись застряг між трубами теплотраси


Однак їх кількість, безсумнівно вища. На нараді міської адміністрації обговорено питання Будинку нічного перебування, який діє у місті під керівництвом Івана Боберського.

Як стверджує останній, робота з безхатьками ведеться, їм роблять документи, годують по вівторках безкоштовним обідом, допомагають віднайти родичів, налагодити соціальне життя. Це частково відбувається за кошти благодійників.

Однак Івано-Франківці скаржаться на місця скупчення бездомних – район вокзалу, парки, та навіть навпроти гімназії №3 на вулиці Софіївка. Туди алкозалежних «тягне» не ліцензоване місце продажу дешевого алкоголю у приватному будинку, а поруч – навчаються діти.

Мерія призначила відповідальних, які триматимуть ситуацію під особистим котролем


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: IfNews