Поліцейських Франківщини звинувачують у вбивстві та підкупі свідка (Відео)

10.09.2018 18:23   Джерело: IfNews
Опубліковано : Софія Скиба

Ще 2 вересня Управління надзвичайних ситуації  Івано-Франківської ОДА повідомили про загибель мотоцикліста у с.Ільці Верховинського району.

За версією правоохоронців, аварія сталася через те, що мотоцикл «Вайпер» обганяв автомобіль ВАЗ 2109, виїхав на зустрічну смугу і врізався в опору. Водій мотоцикла загинув на місці, а неповнолітній пасажир, що сидів позаду потрапив у лікарню з закритою травмою голови.

Але на днях хлопець  прийшов до тями та розповів, що в трагедії винні патрульні поліцейські, які обганяли та притискали мотоцикл до обочини. На мотоциклі не було номерного знаку, його водій запанікував і через це не впорався з кермуванням. Вказаного ВАЗ 2109, як стверджує хлопець, на місці події не було.

Верховинці вийшли на протест під відділення поліції. Вони кажуть, що поліціянти змусили лжесвідчити водлія ВАЗу. На користь обурених селян свідчить і інший очевидець, який деякий час переховувався в сусідньому Косівському районі. Він розповів побачене на камеру

Але на днях хлопець прийшов до тями та розповів, що в трагедії винні патрульні поліцейські, які обганяли та притискали мотоцикл до обочини. На мотоциклі не було номерного знаку, його водій запанікував і через це не впорався з кермуванням. Вказаного ВАЗ 2109, як стверджує хлопець, на місці події не було. Верховинці вийшли на протест під відділення поліції. Вони кажуть, що поліціянти змусили лжесвідчити водлія ВАЗу. На їхню користь свідчить і інший очевидець, який деякий час переховувався в сусідньому Косівському районі. Він розповів побачене на камеру

За дивним збігом обставин, відео реєстратор у авто патрульних «вийшов з  ладу». Ведеться службове розслідування.

 

За загиблим Миколою горює 20-річна наречена. Цієї суботи вони мали гуляти весілля. У той злощасний день юнак якраз поїхав у сусіднє село роздавати запрошення на свято. Щастя обернулося трагедією.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: IfNews