Перший день фестивалю у Галичі закінчився конфліктом і з’ясуванням стосунків

Франківський депутат пояснив, чому вдарив чоловіка на фестивалі.

10.09.2018 07:52   Джерело: Бліц-Інфо
Опубліковано : Патрік Скеля
У суботу, 8 вересня, у Галичі стартував фестиваль історичної реконструкції «Галицьке лицарство».

Читайте також

Прикарпатця судитимуть за жорстоке побиття людини
На Прикарпатті взяли під варту двох чоловіків, які побили третього до смерті

Під час святкування депутат Івано-Франківської міськради Адріан Волгін влаштував суперечку з організаторами та вдарив одного із чоловіків, що стояв неподалік, пише - Бліц-Інфо.

Як розповіла свідок події пані Світлана, після вистави Волгін з невідомим чоловіком без запрошення сіли за стіл організаторів.

«На запитання хто він і чому тут сів, він почав обурюватися. На зауваження, що він за цим столом небажаний гість, Волгін зірвався та вдарив нашого знайомого в обличчя, розбивши йому носа. Опісля просто втік», - розповіла жінка.

Слід зауважити, Адріан Волгін - майстер спорту з боксу.

Натомість сам депутат в мережі написав, що на бійку його спровокували. 

«Уявляєте, пан … почав горлопанити на всю свою базарну п’янючу глотку, шо нас не запрошували, і щоб ми звільнили місця! Саме горлопанити, інакше і не вимовити, та всією «веселкою» своєї п’яної уяви. І це на загальному, громадському заході, присвяченому 1120-річчю Галича. Ну шо, ось і отримав друг його (який поспішив на горлання) розквашеного носа, сорі, шо не вкладався в удар, а то також би раків побачив разом з зірками. На мої ввічливі (тримався як міг) прохання відійти та віч-на-віч вирішити питання – починав горлопанити ще голосніше.. Ну шо я мав робити? Загалом кажучи, звісно, покинули ми цю акцію, жалкуючи, шо пан … так і не набрався сміливості побалакати віч-на-віч. Зате поспішно поширює статтю. Ось так, а бажали «як краще». Сорі, шо без нокауту, но глядачам, я вважаю, сподобалося. Без цієї перчинки було б якось нудно», - написав Волгін.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Бліц-Інфо