Прикарпатці готують пікет у обласній адміністрації

09.09.2018 17:50   Джерело: IfNews
Опубліковано : Софія Скиба

Жителям Івано-франківщини увірвався терпець у справі ремонту дороги на ділянці Яблунів- Делятин. Якщо керівництво ОДА і надалі буде шукати відмовки, 10 вересня обурені громадяни погрожують поселись в будівлі адміністрації з шинами, бочками та дровами.

Читайте також

Щоб поговорити з головою райради, селяни на Прикарпатті перекрили дорогу на Гуту

Як розповів капелан Микола Мединський, ще 1 червня ініціативна група людей заблокувала автошлях  Н-09 Львів – Мукачево, вимагаючи звернути увагу на жахливий стан дороги місцевого значення.

Внаслідок акції пройшли переговори і підписано протокол, згідно якого губернатор Олег Гончарук зобов'язався віднайти кошти на ремонт.

І справді, частково умови протоколу були виконані, але минулого тижня роботи припинилися. Невідремонтованою залишилася ділянка, яку оновлювали ще 30 років тому. Причина: не вистачило грошей. Заступник голови облдержадміністрації порадила активістам їхати в столицю та подавати прохання до Міністерства іфраструктури.

Таке ставлення місцевої влади обурило селян. Вони пригрозили найближчим часом поселитись у обласній адміністрації і залишатись там, доки їх вимоги не будуть почуті.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: IfNews