Житель Прикарпаття 5 років сидітиме за гратами за вбивство дядька

Трагедія сталася ще в грудні минулого року.

09.09.2018 11:25   Джерело: IF Область.Онлайн
Опубліковано : Патрік Скеля

В селі Пнів, що в Надвірнянському районі, виник конфлікт між 35 – річним нетверезим чоловіком та його 59 – річним дядьком. Сварка сталася через звичайний мобільний телефон. Звичайний конфілкт переріс в бійку в результаті якої дядько отримав ножове поранення в спину. Чоловіку пробило легеню й він помер у лікарні.

Читайте також

в Івано-Франківську знову відклали суд у справі про вбивство болгарської студентки
На Коломийщині застрелили чоловіка – правоохоронці затримали ймовірного вбивцю

35 – річний вбивця втік з місця злочину та переховувався в селі. Поліція знайшла та затримала молодика в той же вечір, пише - .

Як стверджує чоловік, за дві години до трагедії він зайшов до дядька додому.  Побачивши, що дядько вживає алкоголь в компанії, племінник забрав у дядька телефон, аби не вкрали співчарочники.

Охмелілий дядько обурився «кражею» телефону й почав з’ясовувати стосунки. Він прийшов до родича й між ним розгорівся конфлікт на очах у рідні.

Їх намагалися розборонити, проте всі спроби були марними.

Судмедекспертиза встановила, що удар ножем у спину пробив плевральну порожнину правої половини грудної клітки та пошкодив легеню. Це викликало гемопневмоторакс та гостру крововтрату. Пораненого чоловіка госпіталізували в Надвірнянську ЦРЛ.Чоловіка не змогли врятувати.

Вбивці загрожує покарання у вигляді п’яти за гратами.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: IF Область.Онлайн