В Івано-Франківську двоє неповнолітніх побили та пограбували чоловіка

07.09.2018 23:30   Джерело: WestNews
Опубліковано : Патрік Скеля

У вівторок, 4 серпня, біля 5 години  28-річний мешканець Тисменицького району до поліції повідомив про те, що двоє невідомих хлопців побили його та пограбували.

Читайте також

В Івано-Франківську чоловік зухвало пограбував та побив жінку у власній квартирі
У Калуші двоє чоловіків побили й пограбували 24-річного знайомого

Як розповів потерпілий, хлопці підійшли до нього вночі на вулиці Вовчинецькій, що в Івано-Франківську, й попросили сигарет. Потерпілий, уникаючи розмови, відмовив їм і пішов. Тоді зловмисники напали на чоловіка, побили і викрали в нього два мобільних телефони, наручний годинник та 200 гривень. Після того втекли, пише - WestNews.

Підчас проведення першочергових оперативних заходів правоохоронці встановили особи грабіжників. Ними виявились 15-річний житель Миколаївщини та 16-річний мешканець Галицького району.

У скоєному правопорушники зізналися та розповіли, що мобільні пристрої здали в ломбард, а виручені кошти витратили.

Обом зловмисникам слідчі оголосили про підозру у вчиненні злочину. На сьогодні вирішується питання про обрання судом міри запобіжного заходу.

Дії порушників кваліфіковано як вчинення кримінального правопорушення за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Такий злочин карається позбавленням волі на строк від чотирьох до шести років.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: WestNews