У Франківської області забрали 48 мільйонів на ремонт доріг і віддали в інші регіони

06.09.2018 15:30   Джерело: IfNews
Опубліковано : Софія Скиба

Вчора, 5 вересня, Кабмін затвердив розподіл державних коштів на дороги. Вінницька область отримала додатково майже 278 мільйонів гривень. А в Прикарпаття забрали 48 мільйонів

Прес-служба Міністерства інфраструктури повідомила, що перерозподіл коштів буде здійснюватися з об’єктів на яких, по результатах проведених тендерних процедур, виникла економія коштів, повідомляє - LB.UA.

Окрім того, з програми виключені об’єкти, які не забезпечені проектною документацією і не готові до реалізації. Гроші, які залишилися, перекинуть на інші об’єкти, які потребують додаткового фінансування.

Згідно з бюджетною програмою «Розвиток мережі та утримання автомобільних шляхів загального користування державного значення» передбачено скорочення витрат на 308 мільйонів гривень у Волинській, Житомирській, Івано-Франківській, Київській, Миколаївській та Чернівецькій областях.

Водночас на 255 мільйонів збільшили витрати та Вінницьку, Кіровоградську, Дніпропетровську, Одеську, Полтавську, Хмельницьку та Черкаську області.

В цілому завдяки проекту Вінницька область отримала додатково майже 278 мільйонів гривень, Черкаська – 125, Кіровоградська – 53, Полтавська – 50, Дніпровська – 26 та Хмельницька – 25.

Натомість в Одеської області забрали 168 мільйонів, в Київської – 162, в Миколаївської – 99, в Чернівецької – 68, в Житомирської – 61, в Івано-Франківської – 48 та у Волинської 4.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: IfNews