У Франківську з'явилось кафе, де відвідувачі платять відповідно до власних міркувань

Вітатися тут також потрібно по-християнськи: «Слава Ісусу Христу».

04.09.2018 21:33   Джерело: IF Область.Онлайн
Опубліковано : Патрік Скеля

В обласному центрі Прикарпаття нещодавно запрацював новий заклад громадського харчування, який позиціонує себе, як християнське кафе. Кав'ярня називається «Небо» й наразі вона одна в місті. Спільними зусиллями кафе відкрили два подружжя, проте нині воно поки що працює в тестовому режимі, тобто ціни ще не встановлені й гості платять стільки вважають за потрібне.

Читайте також

Бійка і постріл з пістолету: на Прикарпатті виник конфлікт у кафе

Тарас Халак є одним із власників кафе. Чоловік розповів, що всі ми є християнами, але прийнято якось наче соромитися цього. Каже, що не потрібно це робити, а навпаки популяризувати нашу християнську віру. Як християнський заклад, ми пропонуємо гостям кафе платити за напої чи страви за покликом серця, пише - .

Додамо, що подібний заклад вже багато років існує в місті Дрогобич, Львівської області. В кафе під назвою «Витанія» пропонують гостям кожного понеділка перегляд та обговорення християнського фільму. Раз на тиждень відвідати біблійні читатання та духовну розмову із священником. Відвідувачі також можуть посмакувати безкоштовною кавою в неділю.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: IF Область.Онлайн