Прикарпатський богатир помітно схуд під час участі у популярному шоу (Фотофакт)

27.08.2018 22:33   Джерело: Правда
Опубліковано : Патрік Скеля

16 квітня відбувся старт та перший день зйомок телепроекту «Зважені та щасливі», в якому тренером буде богатир з Прикарпаття.

Від початку сезону тренер Василь Вірастюк помітно схуд. Побачити це можна на фотографіях, які опублікував ресторан ШефКлуб, інформує - Правда з посиланням на WestNews.

Слід додати, що коли Василь прийшов на проект, його вага вже становила 153 кілограми, що було серйозною проблемою для його здоров’я. Після складної операції на тазостегновому суглобі у нього була депресія. І не дивно, адже йому, суперспортсмену, заборонили тренуватися. Це стало однією з причин, через яку Василь почав набирати вагу.

Нагадаємо, раніше йшлося, що участь у шоу Василь Вірастюк буде брати як учасник. Василь розповідає, що хоче скинути вагу, щоб йому було комфортно сидіти, стояти, щоб було добре самопочуття. Стронгмен не ставить собі за мету досягти якоїсь певної цифри на вагах. Василь Вірастюк буде худнути під керівництвом подружжя Узелкових.

Згодом стало відомо, що  франківський богатир Василь Вірастюк разом з В’ячеславом і Мариною Узєлкова він став третім тренером проекту. Це означає, що в таборі схуднення знову три команди, і однією з них доведеться працювати під наглядом найдужчої людини в світі.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Правда