Економіст з Прикарпаття отримав премію імені нобелівського лауреата Вернона Сміта

26.08.2018 10:39   Джерело: Бліц-Інфо
Опубліковано : Патрік Скеля
Відомий економіст Роман Шеремета, який народився і виріс у Франківську отримав нагороду за роботи в галузі експериментальної економіки.

Гарною новиною Роман Шеремета поділився на своїй сторінці у соцмережі, пише - Бліц-Інфо.

«Дякую всім за ваші привітання та чудові слова щодо отримання наукової нагороди 2018 року імені Вернон Л. Сміт. Я вдячний Богу, моїй родині, та багатьом прекрасним людям, які допомогли мені отримати це визнання. Я благословенний, що маю усіх вас у соєму житті!», - написав чоловік.

Варто зауважити, що цьогоріч премія становить 50 тисяч доларів.

«Його дослідження поведінки в конкурсах і турнірах широко застосовується для комерційних рекламних акцій, спортивного менеджменту, досліджень та розробок, патентних перегонів, військової стратегії та політичних кампаній. Оскільки інші соціологи стежили за новаторською роботою доктора Шеремети, вивчення турнірів та конкурсів стало основною темою в галузі експериментальної економіки»,- йдеться на сайті дослідницьких програм.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Бліц-Інфо