а Надвірнянщині у крадіжці гаманця з прилавку магазину викрили раніше судиму

22.08.2018 10:48   Джерело: WestNews
Опубліковано : Патрік Скеля

Жителька одного із сіл району, перебуваючи у місцевому магазині,  залишила на прилавку гаманець та коли дійшло до розрахунку за покупки,  виявила його крадіжку.

Читайте також

На Прикарпатті поліція затримала злодія із Львівщини

Поліція  встановила особу, причетну до крадіжки. Нею виявилась 33-річна  жителька райцентру,  раніше судима, повідомляє WestNews із посиланням СК ГУ НП області.

Виявилося, потерпіла, перебуваючи у торговому закладі, через надмірну самовпевненість  залишила свій гаманець на прилавку, а сама пішла вибирати товар. ЇЇ безпечністю скористалася зловмисниця, яка, помітивши чужу річ, поцупила гаманець  та  втекла.

Працівники поліції викрили правопорушницю. На підставі доказів у вчиненому, жінка надала слідчим визнавальні покази. Крадені гроші (700 гривень), каже,  витратила на власні потреби.

Гаманець та банківські карточки правоохоронці вилучили та невдовзі повернуть власниці.

За фактом крадіжки (ч. 1 ст. 185 ККУ) розпочато кримінальне провадження.  Максимальне покарання, згідно санкції вказаної статті, передбачає позбавлення волі на строк до трьох років.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: WestNews