На Прикарпатті насмерть розбився молодий мотоцикліст

У Снятині у автопригоді загинув водій мотоцикла.

19.08.2018 10:39   Джерело: Галицький кореспондент
Опубліковано : Патрік Скеля

Дорожньо-транспортна пригода зі смертельним наслідком трапилася вчора, 18 серпня, близько 3 години в м. Снятин.

Читайте також

Жахлива ДТП на Прикарпатті: мотоцикліст з жінкою зіткнувся з бензовозом

Як попередньо встановлено правоохоронцями, 23-річний житель Чернівецької області, керуючи мотоциклом марки «ІЖ» на заокругленій ділянці дороги в м. Снятин по вул. Коснятина, не врахував дорожню обстановку, не вибрав безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням та з’їхав з проїзної частини дороги у цегляну огорожу, передає сектор комунікації поліції в Івано-Франківській області, пише - Галицький кореспондент.

Внаслідок ДТП водій мотоцикла від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці події, а його 21-річна пасажирка отримала тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми, струсу головного мозку, забоїв грудної клітки та тазу.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 ( Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Галицький кореспондент