На Прикарпатті чоловік потрапив під арешт через свастику

16.08.2018 09:29   Джерело: Панорама Прикарпаття
Опубліковано : Патрік Скеля

Три місяці арешту дав суд жителю Богородчан за намальовану ним свастику на фасаді будівлі Управління Пенсійного фонду та одному із гаражів у селищі.

Читайте також

Суд відмовився арештовувати прикарпатського працівника феміди, якого спіймали на хабарі

Про це йдеться у вироку Богородчанського районного суду від 26 липня. Як випливає із матеріалів суду, 1 травня2018 року Артур К., будучи нетверезим, наніс за допомогою універсальної емалі чорного кольору у аерозольній упаковці зображення свастики на фасад будівлі Тисменицького об’єднання Управління Пенсійного фонду України в Івано-Франківській області, заподіявши матеріальних збитків на 561 грн, пише - Панорама Прикарпаття.

Аналогічний вчинок чоловік повторив 8 травня. Він, знову будучи під мухою, уже намалював свастику на фасаді одного із гаражних приміщеннь у селищі, чим завдав збитків власнику гаража на 4532 грн.

У суді чоловік свою вину повністю визнав. Суд, за згодою сторін судового процесу, не став досліджувати надалі докази щодо тих обставин у справі, які ніким не оспорюються. І врешті-решт визнав чоловіка винним у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 296 КК України “Хуліганство”та призначив йому покарання у виді арешту на строк три місяці.

Наразі вирок законної сили не набрав. До набрання вироком законної сили чоловік перебуватиме під вартою, куди його взяли прямо із зали суду.

Ольга КРАВЕЦЬ


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Панорама Прикарпаття