Відтепер франківські вчителі повинні бути активними у мережі Фейсбук

10.08.2018 13:55   Джерело: Франик
Опубліковано : Патрік Скеля

Інтернет і справді заполонив світ. Більшість організаційних процесів тепер відбуваються саме через мережу. Це величезний інформаційний простір. Напевно більше 60% людей дізнаються різноманітні новини і цікаву інформацію саме у інтернеті. Весь бізнес також плавно переходить на електронні ресурси. Напевно кожна компанія, чи до державна установа чи то велика торгівельна компанія мають власний сайт або принаймні сторінку у соціальних мережах, де публікують всю актуальну інформацію про свою організацію. Не пасуть задніх і Івано-Франківські навчальні заклади, повідомляє - Франик.

Читайте також

Руслан Марцінків спілкуватиметься з громадою в ефірі Facebook

Відтепер кожен дитячий садок і школа, повинні мати конкретну сторінку у соціальній мережі Фейсбук і керівники та вчителі даного закладу будуть публікувати тут всю найновішу інформацію і цікаві моменти із життя закладу.

Листа з таким  дорученням оприлюднив Департамент освіти і науки Івано-Франківської міської ради. Доручення напередодні віддав міський голова Руслан Марцінків. В листі також окрім заклику до освітян бути активними в соціальній мережі, вказувалися і конкретні дати, коли це потрібно зробити. Сторінки повинні бути створені не пізніше 10-го серпня. Чи в захваті від цього нововведення самі педагоги – невідомо. Принаймні така дія повинна значно покращити комунікацію між закладом і батьками.

Окрім освітян, нещодавно на оперативній нараді міський голова відчитав представників більшості управлінь міської ради за те, що їхні сторінки в Фейсбук не надто активні. Відтепер всі комунальники, управління архітектури, освіти, здоров’я, мають вести активне віртуальне життя. Якщо буде потреба то для цього найматимуть спеціальну людину, попередньо відкривши відповідну посаду.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Франик