У Солотвині двоє молодиків на смерть забили місцевого мешканця

06.08.2018 23:40   Джерело: IfNews
Опубліковано : Патрік Скеля

Підозрюваних у злочині затримано, їм інкримінують умисне тяжке тілесне ушкодження, яке спричинило смерть потерпілого, пише - Курс.

Читайте також

На Івано-Франківщині іноземець утримував заручницю і погрожував її вбити

Випадок стався сьогодні вночі у селищі Солотвин. До 47-річного мешканця після опівночі завітали двоє знайомих. Начебто шукали товариша, який раніше жив у цьому домі. Між чоловіками спалахнула сварка, яка переросла в бійку. Господаря били кулаками і ногами. Потерпілий отримав численні улари в голову і грудну клітку. Побитий не викликав лікаря чи поліцію і ліг спати. Вранці до чоловіка зайшла сусідка, якій той поскаржився на запаморочення й погане самопочуття. Жінка викликала швидку допомогу, потерпілого доставили в місцеву лікарню, де той помер. Медики діагностували закриту черепно-мозкову травму з крововиливом, повідомили КУРСу в секторі комунікацій ГУ Національної поліції в області. 

Поліція оперативно знайшла і затримала підозрюваних – 26-річного мешканця Косівського району і 29-річного мешканця Богородчанського району. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Чоловікам оголосили підозру у вчиненні злочину за ст. 121, ч. 2 (Умисне тяжке тілесне ушкодження, вчинене способом, що має характер особливого мучення, або вчинене групою осіб, а також з метою залякування потерпілого або інших осіб, або вчинене на замовлення, або спричинило смерть потерпілого). Карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: IfNews