У Франківську на СТО згоріли 5 автомобілів та вантажівка

29.07.2018 14:41   Джерело: IfNews
Опубліковано : Патрік Скеля
Від температури покрутило метал, а легкосплавний колісний диск розтопився немов морозиво на сонці. Вранці вогонь охопив механічну дільницю у Франківську, що на вулиці Макухи.

Пожежу помітив сторож, який і викликам рятувальників. До того часу палало уже на площі понад тисячу квадратів, пише - Бліц-Інфо з посиланням на портал Вежа.

Чотири години знадобилося пожежникам, аби повністю локалізувати вогонь. Допомогло те, що поруч є водойми. У пожежі згоріли 5 легкових автомобілів та одна вантажівка. Ще одне авто вдалося врятувати. Здебільшого це був транспорт, який ремонтували на станції. Також вогонь знищив чимало запчастин до автомобілів та технологічного обладнання для їхнього ремонту. Постраждало і саме приміщення станції. Повністю зруйнована покрівля, обгоріли стіни.

Про потужність пожежі свідчать поплавлені пластикові компоненти автівок, які були припарковані неподалік. Причини займання наразі встановлюються.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: IfNews