На Прикарпатті поліція затримала двох підозрюваних у вчиненні злочинів

28.07.2018 23:40   Джерело: Бартка
Опубліковано : Патрік Скеля

Оперативники Управління карного розшуку Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області знайшли та затримали двох зловмисників, жителів  Закарпатської області, підозрюваних у скоєнні у одному випадку незаконного заволодіння транспортним засобом,  у іншому –  шахрайства.

Про це повідомляє Бартка з посиланням на Сектор комунікації поліції в Івано-Франківській області.

В  результаті проведення пошукових заходів поліцейські  встановили  місце знаходження та затримали в м. Мукачево  48-річного  чоловіка, якого   розшукували за причетність до вчинення злочину пов'язаного із незаконним заволодінням  автомобіля «Тойота Ланкрузер», ще в  2016 році  у одному із сіл Яремчанщини. З метою уникнути покарання, чоловік переховувався від органів досудового розслідування.

Невдовзі оперативники затримали ще одного розшукуваного, 47-річного мешканця Хустського району, Закарпатської області, за скоєння ним злочину на Івано-Франківщині, пов’язаного із  заволодінням коштами потерпілого шляхом шахрайства.

У обох випадках судом змінено  запобіжний  захід  на  тримання під вартою. Наразі підозрювані перебувають в СІЗО.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Бартка