За останній тиждень на Прикарпатті зареєстрували чотири вбивства і чотири згвалтування

24.07.2018 23:31   Джерело: IfNews
Опубліковано : Патрік Скеля

У вівторок, 24 липня, на оперативній нараді міського голови заступник начальника патрульної поліції області Андрій Тірон розповів про резонансні події тижня.

 

«На вул Стуса,32 невідомі обрізали домофонні проводи у чотирьох під’їздах, – каже Тірон, – Крім того у Привокзальному сквері п’яний чоловік погрожував людям ножем. Коли поліція підійшла – чоловік кинув ножем у одного з копів, але не влучив. Його затримали», пише - Репортер.

 

За словами поліцейського, за останній тиждень зафіксовано чотири вбивства і чотири згвалтування, 950 адмінпорушень. Всього патрульні опрацювали понад 13 тис викликів.

«Гаврилаш (заступник начальника МВ УМВС, – авт.) каже, що не було чотири вбивства і чотири згвалтування», – відповів на це мер.

«До нас надходить виклики і ми зобов‘язані його реєструвати, – пояснює Тірон. – А як їх кваліфікують – це вже міський відділ».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: IfNews