Травмування студентки під час відкриття новорічної ялинки: у Франківську вирішили судити підприємця

24.07.2018 22:36   Джерело: Фіртка
Опубліковано : Патрік Скеля

Прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт у резонансній справі про заподіяння тілесних ушкоджень дівчині піротехнічними засобами під час відкриття новорічної ялинки.

Івано-Франківською місцевою прокуратурою здійснювалося процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, відкритому за фактом порушення правил безпеки під час виконання робіт із підвищеною небезпекою на виробництві особою, яка зобов’язана їх дотримуватись, що спричинило тяжкі наслідки, пише - Фіртка.

Досудовим розслідуванням установлено, що 40-річним жителем Івано-Франківська в грудні 2017 року на Вічевому майдані без передбачених нормативно-правовими актами погоджень організовано проведення піротехнічних робіт.

У подальшому, під час проведення зазначених робіт, відбулась некоректна робота одного із піротехнічних засобів, унаслідок чого потерпілій особі заподіяно тяжкі тілесні ушкодження, небезпечні для життя в момент спричинення.

На теперішній час Івано-Франківською місцевою прокуратурою направлено обвинувальний акт щодо обвинувачення особи у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 272 КК України.

За вчинені дії зловмиснику загрожує покарання у виді обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на строк до восьми років із позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Фіртка