Коломиянина, котрий знайшов понад 50 патронів, засудили на рік

21.07.2018 23:40   Джерело: Галка
Опубліковано : Патрік Скеля

Днями Коломийський міськрайонний суд Івано-Франківської області виніс вирок коломиянину, який незаконно зберігав боєприпаси.

У матеріалах справи йдеться, що у липні 2017 року обвинувачений, перебуваючи в місті Дніпродзержинськ, порався по господарстві і за невстановлених обставин знайшов пакет із 58 патронами до вогнепальної нарізної зброї, калібру 5,45×39 мм.

Пізніше підсудний перевіз їх у Коломию і намагався продати. В квітні 2018 року він зустрівся з чоловіком, якому запропонував купити в нього знайдений пакет з патронами за 400 гривень, пише - Галка.

В момент продажу боєприпасів підсудного затримала поліція. У вчиненому кримінальному правопорушенні обвинувачений щиро покаявся і просив суворо його не карати. Незважаючи на це, обвинуваченого визнали винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.263 КК України застосувавши ст.69 КК України і призначили покарання на 1 рік позбавлення волі.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Галка