У Франківську вагітна студентка разом із подругою обікрали дві квартири

21.07.2018 21:38   Джерело: IfNews
Опубліковано : Патрік Скеля

Днями Івано-Франківський міський суд виніс покарання подругам, котрі обікрали квартири в обласному центрі.

Читайте також

На Прикарпатті посеред ночі злодій пограбував майже сторічну жінку (Відео)
Франківець більше 3 років проведе за ґратами за крадіжки з магазинів

Дівчата, одна з яких неповнолітя, ввечері 18 серпня минулого року познайомилися з потерпілим і його другом неподалік нічного клубу «Pasage Gartenberg». Хлопці запросили дівчат до себе додому, близько першої години ночі вони разом розпивали спиртні напої. На підлозі кухні гості побачили ноутбук марки «Lenovo G 50-70». Коли власник житла та його друг залишилися в спальній кімнаті, дівчата повернулися до кухні. Старша з них взяла ноутбук, заховала до своєї сумки і обидві підсудні вийшли з квартири.

Також,  20 серпня 2017 року, близько восьмої години вечора дівчата прийшли до будинку іншого потерпілого, оскільки знали, що його немає вдома. За допомогою подруги неповнолітня проникла до квартири чоловіка на першому поверсі через відчинене вікно балкону. Звідти викрала ноутбук марки «Lenovo В570е», після чого подруги здали його в ломбард, а гроші витратили на власні потреби, пишуть Версії з посиланням на Галку.

У суді зловмисниці, одна з яких є студенткою державного коледжу технології та бізнесу, а інша – ПНУ, свою провину визнали. Також під час розгляду справи стало відомо, що одна з дівчат перебуває на третьому місяці вагітності. Тому обом суд призначив три роки в’язниці, однак одразу ж пом’якшив покарання – обмежився роком випробувального терміну.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: IfNews  




ОТБ Галичина

Радіо

TeNews Radio УХ Радіо

Архів новин

Вверх
Вниз