Масова загибель риби у Франківську: воду з озера на Товарній спустять

19.07.2018 17:40   Джерело: Курс
Опубліковано : Патрік Скеля

Сьогодні міські чиновники провели виїзну нараду біля водойми колишнього Лісокомбінату, що на вул. Товарній, щодо загибелі риби. Прийняли рішення приступити до спуску води.

Читайте також

На Німецькому озері врятували лебедя, який заплутався у рибальських снастях
 

Про це повідомив на своїй сторінці у соцмережі міський голова Руслан Марцінків.

Ці роботи проведе КП «Івано-Франківськводоекотехпром», пише - Курс.

«Це допоможе вияснити наявність шляхів потрапляння забруднень чи стоків до водойми. Після того як озеро почистимо – запустимо воду. А для того, щоб водойма перебувала у належному стані, віддамо її на баланс водоканалу», – йдеться у повідомленні мера.

Впродовж трьох днів на місці працюють спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в області, обласного лабораторного центру, відділу ДСНС, управління з питань надзвичайних ситуацій МОР та ДПО, управління Державного агентства рибного господарства в області.

Фахівці відібрали проби води на лабораторні дослідження. Наразі результатів ще немає, тож назвати причини забруднення поки не можуть. Відповідні служби виловлюють та утилізують мертву рибу.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Курс