Івано-Франківськом курсуватиме 29 низькопідлогових білоруських тролейбусів

18.07.2018 23:00   Джерело: WestNews
Опубліковано : Патрік Скеля

Сьогодні, 18 липня, мер Івано-Франківська Руслан Марцінків зустрівся з представниками виробника «Белкоммунмаш» Республіки Білорусь, пише - WestNews.

Саме ця фірма отримала перемогу у тендері на закупівлю великогабаритних низькопідлогових тролейбусів для Івано-Франківська. Їх місто придбає у співпраці з Європейським Банком Реконструкції та Розвитку.

«Хочу зауважити, що мотори, які будуть поставлені до Івано-Франківська, — українського виробництва, з заводу ДП «Завод «Електроважмаш» (м. Харків). Вже замовлено 10 двигунів для майбутніх тролейбусів, які вже незабаром тестуватимуть у м. Мінську. Уже найближчим часом плануємо підписати контракт і вже на початку наступного року очікуємо на поставку перших тролейбусів. Всього маємо намір придбати 29 тролейбусів. 23 з яких закупимо за кредитні кошти ЄБРР, а 6 – отримаємо як грант», – йдеться у повідомленні.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: WestNews