Після трьох років боротьби з раком у Португалії померла багатодітна франківка

15.07.2018 22:39   Джерело: Бліц-Інфо
Опубліковано : Патрік Скеля
Три роки тому франківчанка Тетяна Бербенюк захворіла на рак молочної залози. Та через халатність лікарів хворобу виявили на дуже пізній стадії.

Тетяна Бербенюк була щасливою дружиною і матір'ю. Але, через рік після третіх пологів жінка намацала ущільнення в грудях і звернулася до лікаря. Майже вісім місяців два досвідчених лікаря-мамолога обстежували та лікували молоду маму і не помітили в неї рак грудей, пише - Бліц-Інфо.

Тоді Тетяна знайшла клініку в Ізраїлі, де взялися за її випадок і з допомогою небайдужих людей змогла подолати страшну хворобу. Проте рак повернувся і жінка знову продовжила лікування, цього разу в Португалії. Допомагали зібрати гроші на лікування багатодітної мами небайдужі з усього світу. Втім, хвороба перемогла. Вчора, 14 липня Тетяни Барбенюк не стало. Осиротіли двоє синів та донечка. 

Нині сім’я потребує допомоги на транспортування тіла Тетяни до України.

«Сьогодні померла дружина, мама трьох маленьких діток мого одногрупника Віталій Бербенюк. Таня померла після дуже тривалої, виснажливої, довгої боротьби з раком в Португалії. На транспортування тіла потрібні великі кошти, приблизно 4000 євро. 
Щиро прошу всіх, в кого є найменша змога, допомогти сім'ї Бербенюків в цю скрутну хвилину», - пише Оксана Гладенька.

Номер карти чоловіка, Віталія Бербенюка - 5168 7420 2503 3576 (Приват).


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Бліц-Інфо