У Франківську на АЗС дві жінки погрожували таксисту ножем

06.07.2018 22:52   Джерело: Бліц-Інфо
Опубліковано : Патрік Скеля
У Івано-Франківську поліцейські охорони затримала двох невідомих громадянок, які на одній із автозаправок Івано-Франківська погрожували таксистові холодною зброєю.

Читайте також

П'яний франківець розбив двері на заправці і погрожував працівникам

На пульт централізованого спостереження надійшов сигнал «тривожної» кнопки з АЗС, яка знаходиться на вулиці Коновальця. На місце події негайно виїхав наряд реагування поліції охорони, інформує управління поліції охорони в Івано-Франківській області, пише - Бліц-Інфо.

Прибувши за викликом, правоохоронці побачили двох невідомих осіб, які поводились агресивно – висловлювались нецензурною лайкою на адресу водія таксі, який також перебував на автозаправці.

Поліцейські, дотримуючись заходів особистої безпеки, затримали агресивних громадянок і вилучили у них ніж, яким, як стало відомо зголом, вони погрожували таксистові. Зі слів чоловіка, затримані пошкодили його автомобіль, внаслідок чого між ними і виник конфлікт, під час якого йому погрожували ножем.

Затриманими виявилися 46-річна та 38-річна місцеві жительки.

З місця події було вилучено речовий доказ - кухонний ніж, а затриманих - передано працівникам райвідділу поліції для з`ясування усіх обставин події. Триває слідство.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Бліц-Інфо